Appartement

Ons mooi gelegen appartement in Alghero verhuren we aan maximaal vier volwassen personen. Voor gezinnen met kleine kinderen zijn er nog extra kinderbedjes aanwezig.

Het appartement is op de begane grond en heeft een ruime woonkamer, een kleine keuken met daarin een koelkast met vriesvak en een wasmachine, een ruime badkamer (bad met douche, toilet), twee ruime slaapkamers en een heerlijke groot terras van ongeveer 30m2, waar je ’s ochtends heerlijk kunt ontbijten in de zon en waar je nagenoeg het hele seizoen (april t/m oktober) heerlijk buiten kunt eten.

Het appartement ligt aan de rand van de haven en de boulevard. Het adres is Via Gallura 33D, 07041 Alghero (SS). Rondom het appartement zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Wandelend ben je binnen vijf minuten in Centro Storico (oude centrum). In Centro Storico zijn leuke winkeltjes waar je heerlijk kunt shoppen. Verder zijn er genoeg restaurants en pizzeria’s om heerlijk uit eten te gaan en voldoende barretjes met terassen.

De noordkust van Alghero

Het dichtstbijzijnde strand, het stadsstrand “Lido di Alghero San Giovanni”, is op 5 minuten lopen vanaf het appartement. Verder noordelijk van Alghero zijn er nog vele mooie stranden zoals: Maria Pia, Punta Negra, Le Bombarde, Il Lazzaretto, Baia di Porto Conte – Mugoni, Tramariglio, Cala Dragunara, Porticciolo en Porto Ferro.

De zuidkust van Alghero (Alghero – Bosa)

Aan de zuidkant van Alghero, richting Bosa langs een schitterende kust route, kom je nog een aantal mooie stranden tegen: Calabona, Cala Burantin en La Speranza.

Vanuit Alghero kunt je diverse (dag) tochten maken. Richting het zuiden, is een mooie route, langs een prachtige kustweg naar Bosa.

Kortom een ideale locatie om heerlijk vakantie te vieren en Alghero te beleven en natuurlijk Sardinië te ontdekken!

Wij geven je graag tips.

Alghero, strand, appartement, te huur, huren, centro storico, Sardinie, bezichtigen, strand vakantie, zonvakantie, bezichtigen